7 grunner til at du bør ha en håndstøvsuger!

håndstøvsuger

Man møter mange situasjoner i hverdagen hvor man raskt trenger å få bort noe støv eller smuss. Situasjoner som disse trenger ikke være store oppgaver, og det er som regel fort gjort, men når man i tillegg trenger å dra frem støvsugeren, blir jobben fort mye større enn nødvendig, derfor er det veldig kjekt å ha en håndstøvsuger i huset. Det finnes mange flere fordeler ved å ha en slik, og her kommer en liste med 10 grunner til at nettopp du bør ha en håndstøvsuger.

  • Den er veldig enkelt å bruke. En håndstøvsuger er ikke spesielt kompliserte. De fleste har enkle funksjoner, hvor man enten bare skrur den på og av, eller med trinnløs sugestyrke. Derfor er dette redskapet også godt egnet for barn, slik at alle kan bidra til husarbeidet.
  • De er svært enkle å oppbevare. De fleste typene kommer med et stativ, som også er en lader, som kan festes til veggen. Det kan være lurt å henge opp disse på vaskerommet, slik at den er alltid er tilgjengelig.
  • Det kreves ingen strømtilkobling ved bruk. Dette gjør husarbeidet veldig mye enklere, fordi man kan ta den med seg over alt, uten å tenke på at man må bytte støpsel, eller at man må ha i kontakten hele tiden. På denne måten er de også svært hendige å bruke når man rengjør på innsiden av bilen, dersom man trenger en kjapp rengjøring.
  • Man kan komme til på svært vanskelige steder. Med dette apparatet kommer man til nesten overalt, og man når høyder man ellers ikke ville nådd, fordi en vanlig støvsuger er svært tung, noe som gjør det vanskelig å løfte den slik at man ikke får støvsugd i takhøyde.
  • Dersom man søler noen smuler eller velter noe med tørt innhold, er det veldig kjekt med en håndstøvsuger. Da kan man rett og slett bare gå og hente den fra laderen og jobben er gjort fortere enn man skulle tro. Dette er det perfekte apparatet for slike situasjoner.
  • Med et slikt apparat trenger man ikke å tenke på å skifte støvsugerpose, fordi de ikke krever at man bruker disse. De fleste er bygd slik at man alt støv og skitt samler seg i en egen lomme på apparatet som er enkel å tømme manuelt. De er heller ikke så store, slik at man kan tømme dem rett i søppelkassen.
  • De er enkle å bruke for alle typer mennesker. På grunn av den lille størrelsen er de svært hendige, og som regel veier de svært lite. Noe som gjør at de passer perfekt for alle typer mennesker, gamle som unge.