Fordeler ved Bitcoin

Bitcoin har lenge vært en omstridt form for valuta, men er i ferd med å revolusjonere valutamarkedet og hvordan vi som alminnelige forbrukere forholder oss til kryptovaluta. Denne formen for valuta har vært forbundet med både lyssky aktiviteter på det mørke nettet, ulovlige transaksjoner og hackere, men er nå i ferd med å for alvor komme inn i varmen også hos helt vanlige forbrukere. Det finnes både fordeler og ulemper ved Bitcoin, og mediene er generelt glad i å fremheve ulemper, så her er det noen fordeler ved Bitcoin. 

 

Bitcoin kan faktisk brukes 

En åpenbar fordel med Bitcoin som er blitt mer og mer signifikant de siste årene, er at det faktisk kan bruke som betalingsmiddel. Det blir mer og mer utbredt å kunne betale med kryptovaluta, både i nettbutikker, hos reisebyråer, aviser og lignende. Det er med andre ord mulig å faktisk bruke valutaen og ikke bare håpe på en eventuell gevinst fra investering.

 

Det er ingen som eier Bitcoin 

Bitcoin er en såkalt desentralisert valuta, det vil si at verdien ikke reguleres eller stabiliseres av et pengeinstitutt. Det er altså markedet, hypen og etterspørselen som avgjør verdien. Dette kan på mange måter minne litt om boligmarkedet. 

 

Du kan investere smart i Bitcoin 

Det er litt mer tilgjengelig for folk flest å kjøpe og selge kryptovaluta. Det finnes mange automatiske investeringstjenester som gir gode resultater. Det er viktig at du undersøker nøye hvilken tjeneste du eventuelt vil benytte deg av. Her kan du lese en grundig anmeldelse av Bitcoin Code, en av de mest populære automatiske investeringssoftware til Bitcoin. Husk at det er alltid en risiko når du velger å investere i noe. Derfor er det helt essensielt at du aldri investerer mer enn du potensielt sett har råd til å miste. Dette er et godt grunnprinsipp å ha med seg når du skal investere i Bitcoin.