Forskjellige typer dildoer

Dildo

En dildo er et leketøy både menn og kvinner kan bruke for å nyte sex alene eller sammen med noen. Sexleketøyet er vanligvis markedsført til kvinner. Dildoer kommer i forskjellige fasonger, former og farger. Noen dildoer er veldig store. De kan være veldig lange og de kan være veldig korte. Leketøyet kan også være veldig tykt og veldig tynt. Her kommer brukerens ønsker og tanker inn som viktigste parameter. Noen kan finne en veldig lang og tykk dildo opphissende. Følelsen av å bli fylt helt er deilig for mange. Et leketøy kan gjøre dette lettere enn å finne en person for å oppfylle denne rollen.

Andre kvinner har mindre vaginaer og ønsker heller en liten vagina. Det er heller ikke alle som ønsker å bli fylt til randen. Man kan få mye glede av å bruke et leketøy som er lite og hendig slik at man treffer akkurat der man ønsker inne i skjeden. Et lite leketøy oppfyller mange ganger dette bedre.

Noen leketøy har også baller. Det kan være praktisk å bruke for å gripe tak i leketøyet rundt ballene for å lettere styre leketøyet inn i seg selv. Følelsen av baller er også deilig mot kjønn eller rumpesprekken.

Leketøy kommer i forskjellige farger, slik at man kan ha et rødt leketøy skulle man ønske det eller et svart leketøy skulle man ønske det. Det er heller ikke uvanlig å kjøpe leketøy i stål, silikon eller annen type plastikk. Stål er hardt og kan være kjølig, mens silikon er mykere. Alt etter hva som opphisser personen.

De fleste leketøy kan komme i den formen man ønsker. Ønsker man et leketøy som ser ut som en penis, med penis hode og baller kan man få det. Hvis men heller ønsker en rund gjenstand som ikke har noen spesielle assosiasjoner med en mannlig kroppsdel kan man fint det. Det er ikke alle som synes mannlige kroppsdeler er like spennende. Noen av disse sexleketøyene kommer også i toveis. Det vil si at man har et langt leketøy med to ender slik at man enten kan bruke en av de to når man selv ønsker det eller så kan man bruke leketøyet med en annen person. Da kan enten ens mannlige eller kvinnelige partner bruke den andre enden samtidig.

Utforsk sexlivet ditt med en dildo. Dette sexleketøyet er spennende og opphissende å bruke sammen med en partner. Det er en fin måte å oppdage mer av sin seksualitet på.