Fotballsko for alle og en hver

Nike fotballsko

Fotballsko har de siste årene hatt en enorm utvikling i teknisk utføring og bruk av materiale. Nike er en av de fremste merkene som utvikler fotballsko, og den nye Nike Mercurial fotballskoen er ikke bare godt likt, den er noe alle må ha. For Nike Mercurial fotballsko er super-lette sko, med et fantastisk grep med underlaget. Skoene har til tross for sin lette vekt, klart å beholde komforten. Med disse egenskapene, kan spillere som setter fart, akselerasjon og uforutsigbarhet i høysetet. For med det fantastiske grepet, kan spillerne akselerer fortere og gjøre utrolige driblinger og komme seg unna motstanderen med et enkelt steg.

Utmerket kvalitet i verdensklasse

De populære fotballskoene fra Nike, kalt Mercurial fotballsko, er ikke bare best på grunn av utseende og de tekniske kvalitetene. Med de aller ypperste materialene og metodene har Nike klart å utvikle en sko som får de fleste til å måpe av beundring. Den har både en kabelstruktur som er strikket inn i overdelen for å skape et perfekt treff på ballen slik at det blir enklere å drible og treffe ballen korrekt på skudd. Overdelen er satt inn med NikeSkin og ACC-teknologi for den beste følelsen.  Videre sørger Nike Fit Collar at skoen sitter perfekt rundt ankelen. En slags sokk trer man skoen på, noe som skaper en følelse av at skoen går i ett med foten.

Sålen på Nike Mercurial fotballsko er resultat av nytenkning, fordi denne sålen av karbon følger fotens underlag, slik som den er, og sålen er med det ikke kun en flate. Det gjør igjen sitt til at passformen blir optimal.

Under sålen er det satt på FG knotter, men disse er ikke bare plassert tilfeldig under foten, men på de beste punktene, som er kartlagt gjennom et flow-diagram. Da fant de press-punktene.

Nike fotballsko til alle underlag

Det er ingen tvil om at Nike er en ledende merkevare, og det er ingenting som er overlatt til tilfeldighetene. Derfor har Nike Mercurial fotballsko til alle typer underlag, slik som gress, kunstgress, grus, vått gress, innendørs gulv og turf (TF), altså hardt underlag. Se flere modeller av nike mercurial fotballsko.

I tillegg har Nike hybrid sko som både kan brukes til fotball, løping, eller bare som en deilig sko til daglig bruk. For å beskytte føttene mest mulig, bør man ta sko-valget alvorlig. Fotball er en idrett med mye fart og akselerasjon. Derfor er en sko som virker som en forlengelse av fotens naturlige form, det beste for etablerte og nye spillere i alle aldre.