Gebyrfritt kredittkort med bonus

kredittkort

Med stor kamp om kredittkortkundene er det mange selskaper som har i tillegg til å gi billige betingelser og vilkår også har gått i samarbeid med mange forskjellige butikkjeder eller firmaer for å gi sine kunder fordeler i form av bonuser eller rabatter når man bruker kredittkortet for å kjøpe varer eller tjenester. Det er blitt svært vanlig med kredittkort uten årsgebyr og heller ikke gebyrer eller avgifter når man benytter seg av kortet. Ihvertfall ikke så lenge man betaler alt når det skal ved forfallsdato. Er man en disiplinert kredittkortkunde så er det idag faktisk mulig å kunne både spare penger og tjene penger om bruker kortet sitt riktig og i tillegg betaler alt som skal betales før forfall. Det er det ikke mange som forbinder et kredittkort med. Dette er uansett noe man må tenke på og vurdere når man velger et kredittkort, det er så mange forskjellige bonus og rabattavtaler at for å finne det kredittkortet som passer best for deg så må man se på hvilke avtaler dette kortet har forhandlet frem og hvordan det passer opp i mot din tiltenkte bruk. Så når man leser online med tester og omtaler av kredittkort så bit deg merke i bonus og rabattavtalene, kortet kan komme meget bra ut i testen men passer om de har avtaler med rabatter på ting du ikke kommer til å belaste kortet med så vil jo ikke du bruke dette kortet fullt ut, da kan det være bedre å velge et kort litt lengre ned på lista hvor man ser at disse bonusene og rabattene er noe som passer for meg og som jeg kommer til å benytte meg av.

Bonuser og cashback ved handel av varer

Gjennom kredittkortet sitt kan man oppleve å ha rabatter, bonusordninger som cashback ved at man kjøper varer eller tjenester på nesten hva som helst. Mange kredittkortselskaper har laget avtaler om bonuser og rabatter når man kjøper dagligvarer, restaurantbesøk, klær, sko, leier bil, møbler, elekronikk og utrolig mye mer. Noe annet som også er vanlig er at man for eksempel rabatter på alle varer som kjøpes i utlandet. Det er derfor viktig at man setter seg grundig inn i alt dette når man velger kredittkort.

Rabatter og bonuser ved kjøp av drivstoff

Noe som er blitt veldig populært og vanlig er å tilby forskjellige rabatter og bonuser ved kjøp av bensin eller diesel. Om man kjører mye er det faktisk endel penger som er mulig å spare her om man velger riktig kredittkort og belaster kjøpene på kortet sitt. Noen har forhandlet frem rabatter hos flere selskaper mens andre har fokusert på kun en drivstoffleverandør men kanskje heller fått en ekstra bra rabatt eller bonusordning hos de. Her finner man både direkte rabatter på pumpeprisen men også bonusordninger av forskjellig slag. Igjen er nøkkelen til å få full utnyttelse av kredittkortet å gjøre seg kjent med bonusordningene til kredittkortet.

Gratis reiseforsikring

Om man reiser mye er gratis reiseforsikring en bonus som kan være veldig nyttig å sørge for at kortet man velger har inkludert. Disse gratis reiseforsikringene kan virkelig utgjøre en forskjell om noe uforutsett skulle skje på utenlandsferie.