Kom med på investeringseventyret 

Investeringer er populært som aldri før, og flere og flere nordmenn oppdager gledene ved å investere deler av oppsparingen sin. Grunnen er enkel, investeringer lønner seg.  

Hvorfor skal jeg investere? 

Det er ikke uten grunn at investeringer er blitt noe naboen, og din gamle tante Olga gjør, det er enkelt og det er lønnsomt. De fleste som investerer noen penger, opplever nemlig at pengene vokser. Og de vokser mye hurtigere enn de gjør når det står på stedet hvil i banken. Hvis du har luft i økonomien, og interesse for å optimere økonomien, så kan investeringer være en god løsning for deg, og økonomien din.  

Hva skal jeg investere i? 

En god tommelfingerregel er, at du skal invester ei noe som du vet noe om, eller noe som du har interesse for å lære mer om. Du behøver altså ikke ha bakgrunn fra økonomi, eller blå skjorte og slipts, for å være med. Det du skal ha, er interesse og luft i økonomien. Alle investeringer er selvfølgelig forbundet med en viss form for risiko, men dette har du faktisk stor innflytelse på. De fleste velger å starte med en investering i aksjer eller i et fond. Mange nordmenn velger også en investering i utbytteaksjer. Du kan lese mer om utbytteaksjer på denne siden. Det gjelder nemlig om å finne frem til de beste utbytteaksjene som er på markedet.  

Alternative investeringsformer 

For å minske risikoen for tap, så kan det være en god ide at du sprer investeringene ut på flere plattformer. Når du har prøvd deg frem med noen, forhåpentlige vellykket, investeringer, så kan du undersøke andre former for investeringer. En spennende mer dynamisk investering, er en investering i Bitcoin. Bitcoin er en kryptovaluta, såkalt digital valuta, som noen mener er fremtidens valuta. Bitcoin har vært forbundet med store svingninger i verdien, og er derfor en mer risikofylt investering, som du skal lese deg opp på, før du kaster penger etter den. Men hvis du er heldig, og dyktig, så kan du gjøre en god investering i Bitcoins 

Før du investerer, så er det en god ide at du lager en investeringsplan, helst en langsiktig, som tar hensyn til økonomien din. Lykke til!