Lys som design

Belysning

Den perfekte dosen lys

Lyset står for alt liv vi har på denne planeten. Det er essensielt for at organismer skal leve. Dessuten er det praktisk at sola holder det lyst på planeten, og at vi har strøm som kan gi oss lys når det er mørkt ute. Det er derimot ikke slik at lyset bare er praktisk. Lys kan nemlig bety en helt ny atmosfære. For mye lys er irriterende og skader våre øyne. For lite lys betyr at vi ikke ser tydelig nok. Den perfekte dosen lys betyr derimot en god atmosfære som hever din hverdag. Ofte blir dette brukt under store arrangementer som konserter. Det er derimot ingen grunn til at ditt hjem, og da spesielt ditt bad, ikke kan ha denne samme atmosfæren.

Ikke ignorer badet

Badet er ofte ignorert som et mindre viktig rom, fordi vi ikke tilbringer like mye tid her som i de andre rommene. Dessuten kan vi ikke underholdes her, eller oppholde oss med andre. Det blir rett og slett sett på som et rom som vi skal ut og inn av. Badet er derimot essensielt i alle dagens prosesser, og det setter tonen for en hel dag. Da er belysning på ditt bad viktig for å sette tonen for en god dag. God baderomsbelysning er rett og slett helt essensielt.

Belysning er en viktig investering

Bad og belysning er rett og slett to ord som går i hånd i hånd. Har du sett et baderom som har god belysning så vet du hva dette innebærer og hvordan det får deg til å føle deg. Belysningen påvirker vårt humør og vår hverdag på en meget interessant måte. Derfor kan det være lurt å ta seg tid til å investere i belysning bad fra Dansani. Det er en investering du neppe vil angre, for dette kan virkelig være det du trenger, uten at du visste om det.

Hev atmosfæren på badet

Selv om du kanskje skulle ønske å investere pengene i andre områder, så er det lurt å investere i badet ditt og ditt hjem. Ikke bare får det deg til å føle deg bedre, men det øker verdien på ditt hjem. Når folk ser etter nye hjem, så er badet et av de viktigste rommene en inspiserer. Her kan det fort være et raskt nei dersom badet ikke er i stil med forventningene. God baderomsbelysning kan derimot heve atmosfæren til et nivå som du vil nyte. Vær lur i dag og invester i et bedre bad med en belysning som kan øke atmosfæren, verdien og sette et smil om din munn.