Riktig seng for dine personlige behov

Når det kommer til å velge den sengen som er riktig for akkurat deg er det en ting som er viktigere enn noen annen, nemlig at du velger ut fra de behovene du har og de vanene du har. For når man skal velge seg en ny seng er det ikke bare kroppens rent fysiske behov vi snakker om, men også hvilke behov du har i hverdagen som kan påvirke det valget du tar i forhold til hvilken seng du skal kjøpe. 

Kroppen har helt spesifikke behov i forhold til for eksempel den typen madrass man velger, der det for eksempel har mye å si om man velger en litt mykere madrass eller om man velger en litt hardere madrass. Her handler det i høy grad om at kroppen, og kanskje særlig ryggen, får den støtten som gjør at man sover godt gjennom hele natten og våkner og føler seg uthvilt – og helt uten vondt noe sted fordi man har sovet feil. 

Velg god støtte til ryggen 

Selv om søvnen er viktig, er det selvsagt andre ting som spiller inn også. For hvis man for eksempel liker å sitte i sengen og lese før man legger seg eller man liker å jobbe litt fra senga med en kopp kaffe om morgenen før man på ekte skal starte dagen, er det viktig at man også sørger for at man har støtte til de aktivitetene.  

av de tingene man skal se etter hvis man skal sitte i senga er at man har ordentlig støtte til ryggen mens man gjør det. For hvis man sitter dårlig i senga kan det fort gå ut over korsryggen og det er ikke noe særlig for å si det sånn. Når du velger en regulerbar seng, velger du for eksempel skikkelig god støtte til ryggen.