Safari er en drøm som kan gå i oppfyllelse

Gradestokken viser -15 grader Celsius, du gjesper og heller i enda en kopp kaffe. Klokken er bare 14, men allerede er det mørkt utenfor. Du er lei av arbeidet, og du føler at du mangler energi og livsgnist. Det er ingenting som frister deg, en skitur vil bare bli en kald, slitsom opplevelse som ikke gir annet enn såre bein og en utslitt kropp. Du trenger sollys og nye utfordringer. Ingen ideer dukker opp, så du legger deg på sofaen og sovner raskt med et pledd over deg. Mørketida er tung for mange og en hver. Derfor kan man allerede i dag bestille seg en reise til et safari som kan bli en opplevelse for livet.

Når du skal bestemme deg for et safari

Så falt du i søvn på sofaen, men drømmene dine ble livlige. Du ser et sterkt lys og kjenner nye lukter. Med ville dyr og flotte farger, sov du plutselig godt i mange timer. Fantastiske nye retter, med kulinariske varianter du aldri hadde smakt før, var det like før du våknet med et brak. Safari. Safari hadde du kunne tenkt det. Hvordan drar man på safari? Hvem kontakter man, og hvor får man informasjon om safari? Du klødde deg i hodet, og satt på en ny kanne med kaffe. Dette måtte du finner mer ut om, fordi du mente du hadde hørt om noen som dro på safari. Det betyr jo at du skal reise til Afrika. Det er der man drar på safari. På savannen, med de store dyrene du hadde sett på National Geographics programmer på tv. Eller når David (Attenbourough) skildret en kamp på liv og død mellom en impala og en hyene på de store slettene. Du var nå fast bestemt på at det var det du skulle gjøre, å dra på safari

Nyati Safari Lodge er stedet man starter på

Etter et lite søk på din maskin, fant du ut at det var ganske vanlig å tag på safari til Afrika. Det fantes faktisk mange mulige turer man kunne bestille. Et rent safari med muligheten for å felle en av de store dyrene selv. Safari med mulighet for kombinasjon med by eller strandferie. Eller et opphold kun på reservatets idylliske oase midt i nasjonalparken med utsyn over et mylder av tusenvis av ville dyr. Ved floden vil man kunne observere elefanter, flodhester og utallige andre dyr. På nettsiden finner du enkelt ut hva du bør gjøre før avreise, hva du bør ha med deg på en slik reise, hvilke reiser du kan velge mellom, hvilke priser de tilbyr til sine kunder, hvilke kombinasjoner man kan velge mellom og når du kan reise.  Og har du ikke bestemt deg helt, kan du gå inn å se på billedgalleriene. Da vil du helt sikkert bli overbevist om at du skal skifte ut kulde og mørke, med sol, ville opplevelser og energigivende matretter. På denne turen vil du, enten du reiser alene eller med en gjeng, oppleve det beste av det Afrikas villmark har å tilby.