Sengetøy med Star Wars motiv

Star Wars sengetøy

Sengetøy med Star Wars motiv vil uten tvil bli tatt imot med stor glede på ethvert gutterom. Stilige Star Wars motiv pryder dynetrekket og putevarene slik at senga blir et stort blikkfang som garantert vil bli lagt merke til av venner som kommer på besøk. Sengetøyet og trykket er laget av slitesterke matrialer og tåler bruk og vask over tid. Sengesettene fåes i normale størrelser og levering skjer direkte hjem i posten ved bruk av nettbutikken. Stort enklere kan det ikke gjøres.

Star Wars, may the force be with you

Det er George Lucas som er hjernen bak Star Wars filmene. Når han lagde den første filmen helt tilbake i 1977 så var planen å starte omtrent midt i en serie av filmer og denne planen har fungert meget bra. De resterende filmene som nå teller hele 7 tallet foreløpig er deretter blitt produsert ettersom mer og mer avanserte digitale løsninger har blitt tilgjengelige. I det som nå er de 3 første episodene brukes mye dataanimasjon og dette var ikke tilgjengelig da George Lucas lagde den første filmen.

Disney har foretatt oppkjøp av rettighetene til Star Wars og det er allerede planlagt flere filmer både i fortsettelse til episodene som allerede er laget og også frittstående enkeltfilmer som man kanskje kan kalle spin off filmer fra Star Wars. Dette gjør nok sitt til at Star Wars kun vil bli enda mer populært og få enda flere fans.

Populære Star Wars produkter

I tillegg til at sengetøyene er meget ettertraktet å pryde sengen med så liker mange Star Wars fans å vise at de er akkurat det ved å bruke Star Wars t-shirts og Star Wars gensere for eksempel. Med stilfulle trykk basert på filmene og karakterene fra filmene er det lett gjenkjennelig å se når noen går med Star Wars klær. Det er naturligvis også masse andre gadgets og morsomme produkter tilgjenglig for Star Wars tilhengerene så det er alle muligheter til å vise at man er en ihugga fan.

Star Wars kostymer

Det er veldig populært å kle seg ut som Star Wars figurer på karneval og temafester. Faktisk blir mange Star Wars kostymer brukt til mye annet også som for eksempel å oppmuntre barn som ligger på sykehus eller liknende. Aller mest populært av kostymene er de hvite og sorte Stormtropper kostymene. Disse er laget i plast og dekker jo hele kroppen så ingen ser hvem som er på innsiden, dersom man vil være litt mystisk på festen er jo dette perfekt. Det er såklart også mange som velger å kle seg ut som Darth Vader. Han er jo den mørke sidens leder og da passer jo det gjennomført sorte kostymet meget bra, det er også mulig å finne Darth Vader hjelm som lar deg snakke på samme pustende måte som Darth gjør i Star Wars filmene. Også Anakin Skywalker er populær å kle seg ut som, han har en veldig lett gjenkjennelig stil så velger man å kle seg ut som han vil garantert mange Star Wars fans kjenne deg igjen.