Tenk helhet når du velger interiør til kjøkken, bad og vaskerom

Det er ikke uvanlig å pusse opp flere rom i boligen samtidig, enten i forbindelse med innflytting eller når et oppussingsprosjekt «får eget liv» og spres seg fra rom til rom. I den forbindelse kan det være spennende å prøve å lage et helhetlig inntrykk, med innredningselementer som går igjen i forskjellige rom.

Velg en innredningsleverandør med bredt utvalg

Det et naturlig å se forskjellige skap, benker og oppbevaringsløsninger under ett. Det betyr da også at det er særlig kjøkkeninnredning, baderomsskap, eventuell innredning på vaskerom og garderober som er interessante å samkjøre. Det finnes flere leverandører som leverer komplette løsninger innenfor alle disse kategoriene. Ta for eksempel en titt her, på utvalget fra leverandøren AUBO – kjøkkener, bad, vaskerom og garderober i alle prisklasser.

Med en leverandør blir det enklere å finne modeller og serier som virkelig passer med hverandre. Dessuten kan det være at utvalget av alternativer til for eksempel vaskerom blir større, da det er mulig å hente både inspirasjon og deler fra kjøkkeninnredningen.

Smart oppbevaring gir et ryddig inntrykk

Kjøkken, bad, vaskerom og garderober har mange ting til felles, ikke minst at det relativt enkelt kan bli uryddig og rotete der. Gode løsninger for velorganisert oppbevaring er derfor helt kritisk. Det er kanskje særlig bad og vaskerom som over tid har hentet mye inspirasjon fra kjøkkeninteriør, det kan for eksempel være svært praktisk med skuffer på badet istedenfor dype hyller.

Når alle skap og skuffer har samme mål, er det også mulig å lage strømlinjeformede løsninger for å flytte ting mellom de forskjellige rommene. Det betyr at det for eksempel er mulig å ha en type skittentøyskurver som kan flyttes mellom forskjellige rom, samtidig som kurver med rent tøy eller håndklær passer eksakt på vaskerommet og samtidig kan settes rett inn i garderober og skap. Det gjør hverdagen litt enklere.

6 Comments on Tenk helhet når du velger interiør til kjøkken, bad og vaskerom

 1. qFoDMIebfszNT

 2. Yesterday, while I was at work, my sister stole my apple ipad
  and tested to see if it can survive a 25 foot drop,
  just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83
  views. I know this is completely off topic but I had to share it with someone!

 3. You actually make it appear so easy with your presentation but I find
  this topic to be actually something which I think I might never
  understand. It kind of feels too complex and extremely huge for
  me. I’m looking ahead in your subsequent submit, I will try to get the dangle of it!

 4. I’m no longer positive the place you’re getting your info, however great topic.

  I needs to spend a while studying more or working out more.
  Thanks for great info I used to be looking for this
  info for my mission.

Leave a comment

Your email address will not be published.