Tenk helhet når du velger interiør til kjøkken, bad og vaskerom

Det er ikke uvanlig å pusse opp flere rom i boligen samtidig, enten i forbindelse med innflytting eller når et oppussingsprosjekt «får eget liv» og spres seg fra rom til rom. I den forbindelse kan det være spennende å prøve å lage et helhetlig inntrykk, med innredningselementer som går igjen i forskjellige rom.

Velg en innredningsleverandør med bredt utvalg

Det et naturlig å se forskjellige skap, benker og oppbevaringsløsninger under ett. Det betyr da også at det er særlig kjøkkeninnredning, baderomsskap, eventuell innredning på vaskerom og garderober som er interessante å samkjøre. Det finnes flere leverandører som leverer komplette løsninger innenfor alle disse kategoriene. Ta for eksempel en titt her, på utvalget fra leverandøren AUBO – kjøkkener, bad, vaskerom og garderober i alle prisklasser.

Med en leverandør blir det enklere å finne modeller og serier som virkelig passer med hverandre. Dessuten kan det være at utvalget av alternativer til for eksempel vaskerom blir større, da det er mulig å hente både inspirasjon og deler fra kjøkkeninnredningen.

Smart oppbevaring gir et ryddig inntrykk

Kjøkken, bad, vaskerom og garderober har mange ting til felles, ikke minst at det relativt enkelt kan bli uryddig og rotete der. Gode løsninger for velorganisert oppbevaring er derfor helt kritisk. Det er kanskje særlig bad og vaskerom som over tid har hentet mye inspirasjon fra kjøkkeninteriør, det kan for eksempel være svært praktisk med skuffer på badet istedenfor dype hyller.

Når alle skap og skuffer har samme mål, er det også mulig å lage strømlinjeformede løsninger for å flytte ting mellom de forskjellige rommene. Det betyr at det for eksempel er mulig å ha en type skittentøyskurver som kan flyttes mellom forskjellige rom, samtidig som kurver med rent tøy eller håndklær passer eksakt på vaskerommet og samtidig kan settes rett inn i garderober og skap. Det gjør hverdagen litt enklere.