Tidløs Daniel Wellington forteller tiden

Daniel Wellington klokker

Klokker går og går og går aldri av moten. Titt og ofte kommer det nye trendy klokker på markedet, klokker som er mer enn bare en klokke, men som også kan fungere som et kledelig smykke som passer til garderoben eller til den personlige stilen. Klokken byttes gjerne ut eller det er mulig å velge det tidløse, klassiske designet som bare varer og varer og som overlever de fleste endringene i trendene. En slik type er Daniel Wellington klokker (klikk her). Med sin klassiske, runde urskive innrammet av en tynn metallramme i roségull, gull eller sølv og med en rem av skinn eller nato, så lyser bokstavene D og W fra den øvre delen av urskiven mot deg. Det er dette som er klassikeren fra svenskene og med sitt klassiske utseende, så er det nok en klassiker som tåler tidens tann. Ta en titt og se utvalget av lekre skinnremer eller klassiske fargesterke natoremer. Det finnes Daniel Wellington klokker for enhver smak, enten det er den klassiske lærremen eller den stripete natoremen som faller best i smak.

Den klassiske stilen til Daniel Wellington passer godt til den som liker klassisk design. Også danskene er som kjent svært gode på design. Liewood (se her) er et merke som inneholder mye stilig og lekre tekstiler til både barn og voksne. Babytepper, håndklær, stelleunderlag og morsomme muligheter for oppbevaring for å nevne noe. Spesialiteten til Liewood, er vel nettopp som hos Daniel Wellington, dette tidløse, klassiske designet som har nettopp dette over seg, dette som sier at det tåler tidens tann. Fargene som Liewood bruker er nærmest fargeløse, så dukker den ene skjønne detaljen opp etter den andre. De små prikkene til øyner, to buer til munn og de enkle, søte ørene på toppen av en hette. Vipps så ligner det på den søteste kattepusen eller er det en mus? Det er slett ikke godt å si, men søt er den i alle fall. Akkurat slik vi forventer av design for babyer og barn.

Både Daniel Wellington og Liewood befinner seg på den klassiske enden av designskalaen og er en stil som ikke går av moten med det første.