Gjør noe morsomt i sommer med familien!

familie

Sommeren er nå endelig her, og det er den perfekte tiden å tilbringe litt kvalitetstid med familien. Kanskje har dere allerede planlagt en sommerferie, men vil gjøre noe andre billige ting hjemme før ferien er i gang. Da har vi her en hel del kjempebra tips!

I stedet for å punge ut med en masse penger til en ekstra biobillett, billetter til eventyrparker og alt annet som blir så dyrt når man er flere personer, kan dere i stedet prøve en av disse budsjettvennlige ideene.

Se på stjernene i hagen

Ligg på gressplenen på tepper eller bruk trampolinen i stedet og fyll den med en masse puter og tepper, og ha en riktig koselig stjernekveld med familien din. Hvorfor ikke dukke opp med noen vakre damaskduker og ha en koselig middag ute?

Bygg bål

Kom i gang med en fantastisk bål som hele familien kan hjelpe til med – på stranden, i parken eller til og med på bakgården. Server varme bananer med sjokolade og kanskje jordbær for å gjøre det enda mer minneverdig. Eller prøv å lage amerikanske s’mores!

Ha hjemmespa

På en fin sommerdag kan det være litt ekstra koselig ha et eget hjemmespa der hjemme. Lag din egen kroppsskrubb og kjøp ett eller to gode og sunne produkter fra thehairlust.no.

Lag en dekorativ rabatt i hagen

Her er et enkelt kunstprosjekt som du faktisk kan bruke: Ta noen leirepotter og skru dem opp og ned. Deretter maler du med akrylmaling i vakre designmønster og plasserer dem i rabatten. Så får du en herlig sommerlook og en morsom aktivitet for alle i familien!

Telting og camping

Hvor ofte ser du virkelig på nattehimmelen? Den enkle påminnelse om at det er et helt univers bortenfor jorden, er når stjernene skinner som vakrest. Telt på din egen bakgård med koselige telt og lommelykter. Det blir et ekte eventyr!

Spill spill sammen

Kombiner gleden av å være utendørs med en vennlig konkurranseånd ved å lage et DIY-utendørsspill. Dere kan også leke i bassenget ved å bruke skumrør og vannballonger.

Alltid være forberedt med løsninger mot tristhet

Slip det hundreårige sommerkampen: «Jeg kjeder meg!» ved å fylle en hel krukke med forslag. Det er egentligen endeløse mange ideer! Du kan for eksempel gjøre gratis ting som å lage en hindringskurs, finne ut hvor mange bein det er i kroppen eller gå og plukke bær. Vær kreativ og forhindre tristhet og kjedelighet!

Finn mer moro som er gratis

Ta en titt i matbutikken, hos barnelegn eller på ditt lokale bibliotek for lokale, gratis og familievennlige sommerbegivenheter i ditt område.Ha en fin sommer og husk at det viktigste er at dere tilbringer tid sammen! Trenger du å kjøpe et nytt kjøleskap i sommer, slik at du alltid har tilgang til kalde drinker? Klikk deretter her.