Plisségardin

Plisségardin

I stedet for tradisjonelle gardiner er dette et moderne alternativ . Med tidsriktige farger, vil man gjøre et rom til et nytt sted å oppholde seg. Den lite framtredende gardinen skaper en delikat og innbydende romfølelse. I et funkishus er det gjerne store vinduer. Her kan plisségardinen skape en god atmosfære mot det rue og karrige landskapet utenfor. De demper sollyset på en elegant måte. I et vanlig hus omformer man en ellers traurig stue om til et moderne rom. Hovedfunksjonen til en plissegardin er derfor å skjerme for solen. Mange synes de passer godt på soverom, kanskje med et takvindu som mye sollys kommer inn gjennom.

Opphenget

Selve gardinen festes til vinduskarmen slik at du enkelt kan dra dem opp og ned slik du gjerne vil ha dem. Ofte får du sollys inn i stua og trenger du å skjerme for når du skal se tv, er det en enkel operasjon å bøte på problemet. Du slipper bare plissegardinen ned til det nivået du ønsker og dermed får du inn lys samtidig som du skjermer for sollyset på tv-en.

Selve plissegardinen er utført i en tidløs farge, slik at den ikke preger rommet, men har en større funksjon enn utpreg. Det finnes likevel plissegardiner i mange ulike farger og forskjellige design. Disse typene brukes ofte i kontorlandskap for å fremvise et moderne og hektisk miljø, der ikke detaljer skal forstyrre oppmerksomheten til arbeiderne og kundene. De mest vanlige plissegardinene er utført i hvitt eller svart. Men de kommer i alle regnbuens farger dersom det er ønskelig. Da får du dine fiolette plissegardiner rett fra lageret til ditt hjem. Eller vil du sprite opp kontorlandskapet med en farge som reflekterer bedriftens logo utad, noen som vil fremme tilhørigheten blant dine ansatte, i et selskap som er i flytsonen. Skjerm for solen med gode plissegardiner.

Ta en nærmere titt

Ser du ut av vinduet finner du et kjempestort utvalg i denne internetthandelen med en produsent som kalles Debel. Disse leverer mange plissegardiner hver år, og mange av dem havner i norske hjem etter at de selges fra Bauhaus – se utvalget på Bauhaus.no. De har fått en stor markedsandel, og det er ikke uten lang og grundig erfaring de har nådd så langt. Og det er ikke fordi de selger dem dyrt. De selger bare veldig mange. Matematikken e enkel, selger du mest, så er inntjeningen størst. Ta en nærmere titt innom oss i varehuset og snakk med noen kunnskapsrike og serviceinnstilte medarbeidere. De vil kunne svare deg på alt når det gjelder plissegardiner og annet tilbehør. For når du ikke får til å henge opp plissegardinen, vil du bli møtt av hyggelige folk som kan hjelpe deg på vei.

Ønsker du derfor å utføre en moderne minimalistisk stil i hjemmet ditt anbefaler vi deg å kjøpe inn plissegardiner til alle rom, for en behagelig og deilig atmosfære der virkeligheten kan gå sin gang utenfor. Du føler deg spesiell og det er ikke uten grunn at du anses for å ha en god smak for eleganse og design.