Hårtap og tannbleking hjemme

Hårtap

Hår er kanskje noe av det viktigste man har når man skaper sitt utseende. Det sjenerer når man har hår på feil sted og det kan føles nakent når man ikke har hår der man ønsker det. Hår på hodet er en viktig del av det å skape inntrykk gjennom frisyres. Hår i ansiktet for menn er viktig for å føle seg mannlig. Når man da opplever at man ikke har hår på hodet lenger eller at håret begynner å bli veldig tynt kan det bli en tøff tilværelse å takle. Heldigvis er det slik at man kan gjøre noe med hårtap. Det finnes forskjellige hjelpemidler for å stimulere til mer hårvekst.

Minoxidil er et kjent middel som hjelper mot hårtap. Dette kan man kjøpe i butikken. Middelen fungerer som et skum som hindrer mer hårfall for menn. Det fine med akkurat dette middelet er at det også kan brukes for å styrke skjeggveksten. Man kan også kjøpe vitaminer som styrker hårveksten og gir fylde. Ønsker man ikke å bruke skum, kan man heller bruke shampoo. Revita Shampoo er en fin måte å få mer fylde i håret på. Ellers så finnes det nokså mange gode sprayer og balsamer som trenger ned i hodebunnen og gir det ønskede resultatet.

Hår er en viktig del av inntrykket man gir folk rundt seg. Det samme gjelder for tenner. Man omgås folk hele tiden og en av de tingene som gjør at folk slapper mer av er smil. Smiler man roer alle seg ned, man får flere venner og man føles seg bedre. Men smil kan også sjenere. Derfor er det viktig med god tannhelse. Man må ta vare på sine tenner. Tannlegen kan hjelpe med de større tannproblemene. Ønsker man seg hvitere tenner, da vin, kaffe, te og andre drikker fort kan misfarge tenner og skape gule eller flekkede tenner, kan også tannlegen hjelpe til med dette. Tannbleking hjemme er dessverre ganske dyrt.

Heldigvis er det muligheter for å bleke tennene hjemme. Dette er en mye billigere og fortsatt god løsning. Det er ikke noe hinder i å gjøre dette hjemme. Man kjøper sett med produkter for tannbleking hjemme som kommer med blekegele. Geleen legges i en tannholder som deretter puttes i munnen. Middelet virker på tennene i 30 minutter før man tar de ut. Man gjør så dette om og om igjen over flere dager for å få bedre effekt.

Ta være på en selv. Det er lettere enn noen gang før.