Klokkene fra Gant er spesielle

Gant klokker

Du forbinder sikkert Gant med kleskolleksjon og det har du helt rett i. Gant er opprinnelig en konfeksjonsforetak som drev i detaljhandelen der de produserte populære skjorter midt i forrige århundre. Gant ble startet av Bernhard Gantmacher, en ukrainsk ung mann som søkte den amerikanske drømmen. Mange år senere fikk Gant sitt hovedkontor i Stockholm, Sverige.

Gant var tidlig et merke som appelerte til studentene med sine fargesprakende skjorter og stilige rene søm. Senere har utvalget blitt bredere, med herreklær til fest og hverdags. Så begynte Gant å utvikle klær for trening og sport,, for eksempel til rugbykolleksjoner,  og etter hvert også klokker.

Klokkene fra Gant er spesielle på den måten at de kombinerer tradisjonell klokkekunst med priser som er overkommelig for de fleste. Merket kan på den måten sammenlignes med produsenter som Hugo Boss, Puma, Diesel og Lacoste.

Klokkene kommer i mange fasonger og varianter, samt at det brukes ulike materialer i klokkene.

Uniwatches har et bredt utvalgt

Som offisiell forhandler av Gant klokker har Uniwatches et bredt utvalgt av klokker fra denne produsenten. Både til herre og dame. Stilrene klassiske klokker til damene, og elegante og raffinerte klokker til herrene. Noen av herremodellene har også takymeter, med denne kan du måle hastighet over en avstand. Kjøp Gant klokker hos Uniwatches.no.

Mange av klokkene kommer med lærrem, mens andre er i rustfritt stål. Dette gjør valgene varierte og mange. I likhet med kleskolleksjonene er klokkene fargerike, samtidig som de beholder den klassiske looken. Prisene på klokkene er alltid rimelige og er en flott gave til han og henne, enten det er bursdag, jul eller bare en ekstra oppmerksomhet etter en arbeidsreise eller utenlandstur.

Uniwatches har i alt 125 Gant klokker i sitt sortiment, og de garanterer at klokkene er 100 % ekte. De kommer med 2 års garanti og gratis frakt ved bestilling, Var du derimot uheldig med bestillingen, enten den var feil størrelse eller type så har du 90 dagers returrett, eller pengene tilbake. Det er sikkert å gjøre en handel med Uniwatches.

Som ren nettbutikk får du all informasjon om klokkene, prisene og rabattene og betingelsene på deres hjemmeside. Selv om Uniwatches er danskeid, har nettsiden egen side for det landet du handler fra. Du kan dermed sitte i Norge å handle en Gant klokke, og vite at fra 2-5 dager senere har du den i postkassen din, innpakket i en Gant klokkeeske. Du har nå gjort en super handel med den offisielle forhandleren av Gant klokker.